Párečkové bonbóny
Recept ještě nebyl hodnocenPárky nakrájíme na kousky a každý propíchneme 2-3 krát vidličkou.Těsto rozválíme na tenko a nakrájíme na obdélníky asi o 3 cm širší než kousky párků.Každý kousek párku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Párky nakrájíme na kousky a každý propíchneme 2-3 krát vidličkou.Těsto rozválíme na tenko a nakrájíme na obdélníky asi o 3 cm širší než kousky párků.Každý kousek párku…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Lékařka varuje: Na první pohled vypadají zdravě, ve skutečnosti jde o kalorické bomby. Na tyto potraviny při dietě pozor!
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48