Rychlé zapečené topinky
Recept ještě nebyl hodnocenChléb opečeme na oleji. Necháme odsát přebytečný tuk na ubrousku. Sýr nadrobíme a smícháme s majonézou. Topinky pomažeme sýrem, naskládáme na ně plátky anglické a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chléb opečeme na oleji. Necháme odsát přebytečný tuk na ubrousku. Sýr nadrobíme a smícháme s majonézou. Topinky pomažeme sýrem, naskládáme na ně plátky anglické a…
Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme, oloupeme. Celer očistíme a uvaříme v láku z beraních rohů a okurek, nebo můžeme použít sterilovaný celer a lák z něj.Brambory…
Uděláme bramborákové těsto, které vložíme do vymazaného pekáče. Dáme péct, až zrůžoví. Poté potřeme protlakem, posypeme cibulí, klobásou, poklademe beraními rohy a…
Hermelíny rozpulte, vetřete do nich plnotučnou hořčici, přidejte kolečko oloupané bílé cibule, opepřete a přiklopte. Ostravskou klobásu neloupejte a nakrájejte ji na…
V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Sýr nakrájíme na kostičky, rohy najemno a zelí hodně rozkrájet úplně najemno - jen dodá příjemnou nakyslou chuť.Přidáme chili omáčku a olej, jak má kdo rád, ale alespoň…
Nakrájenou slaninu vyškvaříme. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a po chvíli brambory. Společně restujeme asi 5 minut. Přisypeme zelí, beraní roh na kousky a koření.…
Den předem namočené fazole propláchněte a uvařte do měkka, trvá to asi hodinu a půl.Maso nakrájejte na menší medailonky a osolte. V hluboké pánvi rozhřejte sádlo a maso…
Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky. Česnek rozdrtíme plochým nožem a posekáme, uzeninu nakrájíme na kousky trochu větší. Na oleji orestujeme cibuli do…
Nejprve naložíme pokrájené Hermelíny: Do misky nakrájíme Hermelíny na drobné kostky, česnek nakrájený na plátky, zakapeme sójovou omáčkou (hodně), sypneme mletou…
Kuřecí tlačenku nakrájíme na kostky. Cibule a jarní cibulku pokrájíme nadrobno, beraní rohy a sušená rajčata pokrájíme na menší kousky.V míse smícháme worcester,…
Uděláme marinádu z oleje, sójové omáčky, worchestru, kečupu, chilli, rozmačkaného česneku a grilovacího koření. Necháme maso alespoň hodinu marinovat.Po cca hodině dáme…
Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler. Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 min.
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Staročeské recepty z jablek: Víte, co je šprachanda nebo jak se dělá jablečná sekanina?
Konec namáhavého klečení a ohýbání zad: Trendem letošní sezony jsou zvýšené záhony. Na tohle musíme myslet při jejich plánování
Grilování v Česku: Velký přehled, kde a za kolik si zagrilovat ve městě. Někde to jde zadarmo, jinde od 50 korun na hodinu