Borový lék
Recept ještě nebyl hodnocen4 až 6 dkg mladých borovicových výhonků rozkrájíme, zalejeme žitnou nebo čistým lihem a necháme 6 týdnů vyluhovat. Pak přecedíme a užíváme 2x denně lžičku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
4 až 6 dkg mladých borovicových výhonků rozkrájíme, zalejeme žitnou nebo čistým lihem a necháme 6 týdnů vyluhovat. Pak přecedíme a užíváme 2x denně lžičku.
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Telecí rosol, žloutkové fleky i kuře s kečupem. Na čem si rád pochutnával Vlasta Burian?
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Středomořská dieta: Můžete pít víno, jíst těstoviny a stejně shodíte nežádoucí kila