Housky ,,Viva Italia"
Recept ještě nebyl hodnocenBuchty si připravíme podle návodu, jen do nich přidáme sůl. Vypracujeme těsto a dáme kynout na teplé místo. Asi v polovině kynutí přimícháme ořechy a nakrájené olivy a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Buchty si připravíme podle návodu, jen do nich přidáme sůl. Vypracujeme těsto a dáme kynout na teplé místo. Asi v polovině kynutí přimícháme ořechy a nakrájené olivy a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Historie a lidé kolem pražské kavárny Slavia: Na absintu si tady pochutnával Seifert, na kafe sem chodili i Werich a Horníček
Řecko na talíři: Vláčná buchta ravani je snadná na přípravu a voní kokosem a pomerančem
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká