Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnek mědvědí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Medvědí česnečka se špekem

Medvědí česnečka se špekem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K jarním dnům patří nejen pomalu rozkvétající louky, ale také sběr oblíbeného medvědího česneku, který nabízí spoustu zdravotních benefitů. Připravit z něj můžete třeba…

mika59

45 min

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sytá polévka s chutnými debrecínskými párky může posloužit jako samostatné jídlo. Hodí se třeba k výživnější večeři nebo k lehkému obědu. Pokud k polévce přidáme čerstvé…

Pikantní pomazánka z lilku

Pikantní pomazánka z lilku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Neobvyklá pomazánka pikantní chuti si jistě najde své příznivce. Lilek nebo také baklažán je rostlina příbuzná s bramborem a rajčetem. Je také s oblibou používán jako…

maris

35 min

Zapečený bylinkový chleba

Zapečený bylinkový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lákavá varianta pro spotřebování staršího zbývajícího chleba. Chleby zapečené s chutnou směsí bylinek a sýra budou na stole jen chviličku. Rozeberou si je rychle ruce…

mika59

20 min

Medvědí langoše

Medvědí langoše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Langoše patří k velmi oblíbeným pochoutkám. Smažené kynuté placky zpravidla dochutíme ještě česnekem, kečupem a sýrem. Na jaře ale můžeme vyzkoušet netradiční verzi…

magdalenka

160 min

Quiche s medvědím česnekem

Quiche s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Slaný koláč zvaný quiche k nám dorazil z Francie, kde je oblíbenou pochoutkou. S naším receptem si můžete připravit lahodný koláč s tvarohovou náplní, která je ochucená…

Vareniste.cz

100 min

Vepřová líná směs - špíz

Vepřová líná směs - špíz

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vše rozkrájíme na větší kousky, čtverečky, kolečka. Vložíme do pekáčku, nejlépe s víkem. Pokud víko není, použijeme k pozdějšímu zakrytí alobal.Přidáme koření, množství…

Greneia

10 min

Šnečí paštika

Šnečí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu.Medvědí česnek a šneky nasekejte nadrobno nebo umelte. Utřete s máslem. Nechte vychladit.Pečivo opečte do zlatova na másle,…

1 2 3 4 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více