Domácí tvaroh bez práce, od babičky
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí tvaroh není nic složitého na přípravu. Jen potřebujete kvalitní čerstvé plnotučné mléko, suchou chlebovou kůrku a čas. Poměrně dost času. Ovšem výsledný tvaroh…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 996 kJ / 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Domácí tvaroh není nic složitého na přípravu. Jen potřebujete kvalitní čerstvé plnotučné mléko, suchou chlebovou kůrku a čas. Poměrně dost času. Ovšem výsledný tvaroh…
Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem a vložíme na pánev s rozškvařenou slaninou (můžeme přidat trošku oleje) a po jedné straně opečeme. Poté…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Saláty záhon neopustí od jara do podzimu. Když se správně vybere odrůda, přežijí mráz i letní vedro
Nejlepší čokoládové dezerty na léto: Z luxusního fondantu i krémové zmrzliny roztajete
Karel IV. miloval paštiku a francouzské lahůdky. Octem a kořením se v jeho kuchyni nešetřilo