Pákistánská kuchyně - kuřecí ACHARI videorecept
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravila jsem si směs koření č.1 (půl lžíce cibulového semínka, půl lžíce celého fenyklu, půl lžíce černého hořčičného semínka). Do hluboké nádoby jsem dala 3 nahrubo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 929 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 29,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 25,50 g |
–– mononenasycené | 2,50 g |
–– polynenasycené | 23,00 g |
––– omega 3 | 20,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravila jsem si směs koření č.1 (půl lžíce cibulového semínka, půl lžíce celého fenyklu, půl lžíce černého hořčičného semínka). Do hluboké nádoby jsem dala 3 nahrubo…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku
Tradiční povidla moderně: Při pečení v troubě se dají připravit rychleji a bez cukru
Co ke grilovanému masu? Zkuste pikantní srbský salát nesalát zvaný Bouřlivák!