Piškotový dort s jedlým papírem
Recept ještě nebyl hodnocenPodle návodu uvaříme hustší puding. Ještě do horkého pudingu zašleháme tvaroh, vznikne nám hmota, kterou budeme potírat piškoty. Na dno dortové formy naskládáme piškoty.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Podle návodu uvaříme hustší puding. Ještě do horkého pudingu zašleháme tvaroh, vznikne nám hmota, kterou budeme potírat piškoty. Na dno dortové formy naskládáme piškoty.…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Korpus: Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, olej, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme při 170°C-180°C. Krém : Připravíme ho tak, že vaříme…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása