Angreštová zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience spolu rozmixujeme a tuto vychlazenou hmotu dáme do strojku zmrazit.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 206 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny ingredience spolu rozmixujeme a tuto vychlazenou hmotu dáme do strojku zmrazit.
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
7 tipů, jak nejlépe mrazit potraviny: Co potřebují jahody a jak mrazit slaninu i koláče, aby pak byly perfektní
Skvělé včelí úly podle Petry z MasterChef Česko 2023: Stačí jen tři ingredience a chuťově vynikající těsto je hotovo
Poctivá čočková polévka krok za krokem: Zahuštění prospěje nastrouhaná brambora, proti nadýmání pomáhají bylinky