Polévka jako oběd-s žemličkami
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli kterou osmahneme spolu s nakrájenými špekáčky, přisypeme mletou papriku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 4,67 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli kterou osmahneme spolu s nakrájenými špekáčky, přisypeme mletou papriku,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Segedínský guláš vznikl jako znouzectnost. Víte, jak se správně dělá?
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota
Hrnkové ananasové řezy s tvarohovou náplní jsou úžasně vláčné a jemné díky ananasové šťávě v korpusu a náplni z tvarohu a másla