Sladké topinky z horchaty
Recept ještě nebyl hodnocen1. Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty. 2. Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji. 3. Necháme okapat a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 237 kJ / 57 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty. 2. Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji. 3. Necháme okapat a…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Dokonalé naložení masa zajistí košer sůl. Kolik stojí a proč se vyplatí ji použít při grilování?
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Jarní cibulka: Nositel prvních čerstvých vitamínů! Vypěstovat ji můžete i ve sklenčice