Jogurtová pěna s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenŽelatinu uděláme podle návodu. Smetanu vyšleháme a pomalu po částech přimícháváme jogurty, cukr a sirup. Zlehka promícháme a přidáme přichystanou želatinu. Dáme do misek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 10,33 g |
– cukry | 10,33 g |
––– laktóza | 4,33 g |
Želatinu uděláme podle návodu. Smetanu vyšleháme a pomalu po částech přimícháváme jogurty, cukr a sirup. Zlehka promícháme a přidáme přichystanou želatinu. Dáme do misek…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Nadýchané povidlové Honzovy buchty: Péče o kvásek je základ a dvojité kynutí zajistí dokonalý výsledek
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Jak na nejlepší bublaninu s třešněmi? Tahle těsta patří mezi nejoblíbenější