Italský salát po česku
Recept ještě nebyl hodnocenBagetu (housku, toastový chléb) nakrájíme na kostičky a opečeme na jedné lžíci oleje. Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, posypeme grilovacím kořením, pokapeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 93 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bagetu (housku, toastový chléb) nakrájíme na kostičky a opečeme na jedné lžíci oleje. Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, posypeme grilovacím kořením, pokapeme…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Nakládané okurky ze sáčku: Jejich výroba je snadná a pochutnávat si na nich můžete už druhý den
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?
Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno