Rumovo-kávové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenBílky s cukrem vyšleháme do husté pěny, postupně zlehka vmícháme žloutky a pudinky smíchané s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bílky s cukrem vyšleháme do husté pěny, postupně zlehka vmícháme žloutky a pudinky smíchané s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a…
Z falosneho, zafarbeneho marcipanu urobime kvety a listy. Na upeceny medovnik urobime kontury hustou polevou, nechame zascnut. Potom oblejeme hrubsou vrstvou riedkej…
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, po lžících přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva, vodu, ořechy, citronovou kůru a nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků…
1.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny 2.Z bílků vyšleháme sníh 3.Do žloutků přidáme mascarpone,dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme našlehaný sníh 4.Piškoty…
Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne všľaháme olej, kávu a mlieko.Pridáme múku s práškom do pečiva, škoricu, perníkové korenie, kôru a orechy. Dobre premiešame…
Jste milovníci kávy a nedokážete si bez ní představit den? Vyzkoušejte kávovníčky. Krásné cukroví s kávou, spojené jemným máslovým krémem a s čokoládovou polevou. Jistě…
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink.Do horkého přidáme horkou kávu, žloutek a kostku tvarohu. Ručním šlehačem ušleháme.Pak vmícháme strouhanou čokoládu,…
Uvaříme kávu, až zchladne, tak v ní namočíme po jednom cukrářské piškoty dáme je do formy. V misce rozmícháme tvaroh s oběma cukry a poté natřeme 1/3 na piškoty . Než…
Ve sladké kuchyni existuje nespočet různých příchutí těst a polev. Jednou z nich je velmi oblíbená kávová. Jen ze dvou surovin si pak můžeme připravit kávovou polevu. Z…
Dobrých receptů není nikdy dost a proto si přidejte mezi své oblíbené i tento na kávové oválky. Jsou křehké, rozplývají se na jazyku a spojení kávy a čokolády způsobí,…
Různé poháry patří k oblíbeným dezertům, můžete vyzkoušet i tyto krémové s intenzívnější karamelovou chutí. Příprava není náročná a poháry můžete podávat jak ve všední…
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Všechny suroviny na těsto smícháme (---> kakao prosejeme do mouky, med rozpouštíme v tekutině, vejce až na konec...). Vlijeme na připravený (vytřený a vysypaný plech) a…
Do steaků vetřeme trochu oleje a necháme je 20 minut odpočinout. V mezičase připravíme omáčku. Na másle orestujeme cibulku, až začne hnědnout, přisypeme česnek,…
Na suché pánvičce (s nepřilnavým povrchem) opražíme ovesné vločky spolu s jednou lžící třtin. cukru. Vychladlé pomeleme (rozmixujeme).Žloutky s Herou, medem, rumem,…
Tmavé těsto: Cukr, kakao, rum a kávu utřít, přidat mleté sušenky a zpracovat tmavé těsto. To potom rozválet (nejlépe mezi dvěma mikroteny), potřít žloutkovou náplní a…
Pokud nemáte zrovna upečeno a honí vás mlsná, není nic jednoduššího, než připravit rychlý osvěžující pohár. Piškoty prokapete kávou a spolu se zmrzlinou, jogurtem a…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme kávu, oříšky, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na tukem vymazaný a…
Těsto: oddělíme žloutky od bílků. Bílky našleháme s cukrem. Sníh musí být tak tuhý, aby na něm byla patrná rýha nožem. Přidáváme žloutky po jednom, vmícháme cukr a mouku…
Obkreslíme dno dortové formy 23 cm široké 5x a vystřihneme. Zalijeme šálek silné kávy. Do mísy dáme celá vejce, ušleháme je do pěny a vmícháme do nich sůl, cukr,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Rychlý štědrovečerní ovocný salát zvládnete připravit do 10 minut. Odlehčí jídelníček a výborně chutná
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Tajemství točené zmrzliny: Za její původ vděčíme malé nehodě na předměstí New Yorku