Moje verze Kari
Recept ještě nebyl hodnocenProplachnute fazole a plechovku rajcat prohrejeme a zredukujeme rajcatovou omacku o cca 1/3. Pridame cukr, aby se zvyraznila chut rajcat, a vrchovatou lzici koreni Kari…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 849 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Proplachnute fazole a plechovku rajcat prohrejeme a zredukujeme rajcatovou omacku o cca 1/3. Pridame cukr, aby se zvyraznila chut rajcat, a vrchovatou lzici koreni Kari…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
První republika na jídelním stole: Chudí měli maso jen v neděli, bohatí si užívali kaviár. Hitem byl řízek se salátem
Jak levně vyrobit skvělý domácí sýr? Stačí pár základních surovin a trocha trpělivosti
Pečeme sváteční linecké: 3 rady, jak tradiční cukroví dovést k dokonalosti