Žralok na víně
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…
Filety nakrájíme podélně na proužky cca 1,5-2cm široké a 10cm dlouhé. Půlku sušeného rajčete nebo celou olivu omotáme proužkem ryby, postupně napíchneme na špejli 4…
Mouku smíchame s rybím kořením ve směsi, obalíme steaky a na pánvi s nepřilnavým povrchem zahřejeme olej a zlehka "osmažíme". Zalijeme "rajčátkovou" omačkou, necháme…
Rybu osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme cca 1/2 hodiny postát bokem.Na lžičce olivového oleje orestujeme cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a…
Filety panga nakrájíme na kousky asi 2 cm, okořeníme. Na máslo a sádlo dáme smažit čínskou směs, po deseti minutách přidáme pangase a smažíme dalších deset minut.…
Plátky ryby dáme do zapékací misky, z obou stran jí okořeníme. Pokrájíme zeleninu a na maso poklademe kolečka rajčat, proužky papriky a proužky pórku. Zakápneme olejem a…
Pesto: všechny ingredience dáme do shopperu nebo jiného mixéru a rozmixujeme za opatrného přilévání olivového oleje. Jedna z nejlepších světových studených omáček. …
Pohanku propláchneme, přivedeme k varu, vypneme a přidáme bujon. Necháme dojít asi 20 minut. Do hotové vmícháme kukuřici. Můžeme dochutit hořčicí, solí, pepřem, ale…
Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.Přidáme očištěnou, pokrájenou kapustu. Mírně osmahneme, osolíme, lehce podlijeme vodou a dusíme doměkka.Mezitím…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38