Pečená vepřová žebra Long time
Recept ještě nebyl hodnocenŽebra nasolíme a potřeme rozmačkaným česnekem.Pár třetinek česneku můžeme vložit i dovnitř, něco jako když pečeme koleno.Kůži nařízneme a taktéž vetřeme česnek se solí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,00 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žebra nasolíme a potřeme rozmačkaným česnekem.Pár třetinek česneku můžeme vložit i dovnitř, něco jako když pečeme koleno.Kůži nařízneme a taktéž vetřeme česnek se solí…
Vepřový bůček vybalíme z PVC vaničky, ve které jsme ho koupili. Do ní nalejeme trochu sluneč. oleje, do něhož nasypeme asi dvě polévkové lžíce koření na Šašliky (koupeno…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Domácí klíčení krok za krokem: Stačí vám jen zavařovačka a držet se těchto rad, pak dopadne všechno na jedničku
Svátky slavných: Šéfkuchař Roman Paulus šokoval svou alergií na cukr a prozradil, proč dělá dva bramborové saláty
Výborná drobenka na koláče: Můžeme si ji připravit klasicky, nebo z ovesných vloček, kokosu, perníku i ze sušenek