Vietnamská polévka Pho Bo
Recept ještě nebyl hodnocenVietnamskou pollévku Pho Bo znáte z vietnamských bufetů a restaurací. Její vymazlenou verzi zvládnete i doma, musíte ale počítat s delším časem na vytvoření dobrého…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 264 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vietnamskou pollévku Pho Bo znáte z vietnamských bufetů a restaurací. Její vymazlenou verzi zvládnete i doma, musíte ale počítat s delším časem na vytvoření dobrého…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Lehký, chutný a výživný salát můžete připravit jak na oběd, tak na večeři. Zeleninu krájíme na větší kousky, to je pro něj typické. Zralá sladká zelenina je základ pro…
Rychlovka k obědu nebo k večeři, na kterou můžete upotřebit i zbytky z předešlého dne. Rýži orestujeme zprudka s kořením a zeleninou a nakonec k ní přidáme i kousky…
Kuracie maso nakrajame na rezanceky a osolime. V panvici zohrejeme olej a maso orestujeme na silnom ohni zo vsetkych stran. Vyberieme z panvice a odlozime bokom do…
Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci olivového oleje a světlou sójovou omáčku. Maso několikrát promícháme v olejové…
Pokrmy asijské kuchyně se hodí v horkých letních dnech i pro evropské destinace. Rychlá příprava, vyladěná chuť a dávka exotiky láká usednout k talíři. A dokonce nejen v…
Exotické recepty přinášejí do naší gastronomie oživení a tím obohacují náš jídelníček. A tak si postupně zvykáme na neobvyklé chutě, pikantněji kořeněné pokrmy a…
Do mouky dáme sůl, postupně přidáváme vodu a zpracováváme vláčné těsto.Z těsta ihned uděláme malé kuličky, které ručním válečkem rozválíme na placičky a středním…
Všechnu zeleninu kromě cibulky očistíme a nakrájíme na nudličky. Z cibulky použijeme jen bílou část nakrájenou na nudličky a zelenou necháme na ozdobu. Zapneme troubu…
Výborné a zdravé bezlepkové jídlo které zahřeje nejen ty co se snaží minimalizovat maso ve svém jídelníčku. Voňavé koření a kokosové mléko vše harmonicky spojí ve…
Nejdříve očištěné maso a zeleninu nakrájíme na nudličky. Rozpálíme wok nebo hlubokou pánev, dáme olej a zprudka opečeme maso ze všech stran. Přidáme připravený nasekaný…
Domácí hamburgery se již dávno zabydlely na našich grilech. Není divu, dobře ochucené maso, zjemněné mletím, dobře propečené, navíc s doplňkem zeleniny a omáček v…
Nad žhavými uhlíky grilovaný hovězí burger je neuvěřitelně šťavnatý a lahodný. Zakryjeme ho plátkem sýra a vložíme do rozpečené hamburgerové žemle spolu s opečeným…
Houba Shimeji neboli líhovec moučný je oblíbená v japonské kuchyni. S cibulkou, mrkví a zelím z ní během chvilky vytvoříte výborné jídlo, které můžete použít jako…
Pokud máte rádi vegetariánská jídla, uvařte cizrnové kari. Luštěnina ve spojení s čerstvou zeleninou, kokosovým mlékem a voňavým kořením bude určitě chutnat nejen…
Na vašem talíři nemusí být jen jídla s masem. Chcete-li přichystat velmi chutnou a přitom sytou porci zeleniny, zkuste ji se smaženou rýží. Propojení chutí a asijských…
Lilek nakrájíme na kostičky, posolíme a necháme minimálně půl hodinky vypotit. Potom ho osušíme, zakápneme olivovým olejem, posypeme římským kmínem, promícháme a při 200…
Do vody dáme sůl, polévkovou lžíci olivového oleje, nakrájený čerstvý koriandr, přivedeme k varu a přidáme špagety. Špagety vaříme dle návodu (doporučuji al dente)…
Očištěné a osušené maso i všechnu zeleninu nakrájíme na tenké nudličky. Česnek, zázvor a papričku nasekáme najemno.V rozehřáté wok pánvi na oleji opečeme prudce…
Karbanátky se dají připravit i dietněji, místo smažení je jednoduše upečte v troubě. Můžete vyzkoušet, jak vám budou chutnat podle tohoto receptu s přidáním čerstvého…
1. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme rýži a mícháme, dokud nebude rýže průhledná. 2. Přidáme česnek, sůl, kumín a řádně promícháme. 3. Vmícháme protlak a vývar…
Avokáda rozpulte a zbavte pecek. Vydlabejte je do misky a rozmačkejte vidličkou. Přidejte nasekaný koriandr, nadrobno nakrájenou cibuli a šťávu z jedné limetky. Dosolte…
Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami