Retro chlebíčky - krabí
Recept ještě nebyl hodnocenKrabí tyčinky vybalíme z fólie a ještě než zcela rozmrznou, nastrouháme je na hrubém slzičkovém struhadle (nevím proč, ale chutnají úplně jinak než nakrájené), dáme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 364 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,90 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Krabí tyčinky vybalíme z fólie a ještě než zcela rozmrznou, nastrouháme je na hrubém slzičkovém struhadle (nevím proč, ale chutnají úplně jinak než nakrájené), dáme do…
Mrkev si pořádně očistíme, na struhadle na jemno nastrouháme, cibulku oloupeme a na jemno nakrájíme.Mezitím si rozděláme tvaroh a pořádně ho rozšleháme, bud ručně nebo v…
1) Smícháme majonézu, šťávu z citronu, ocet, cukr, sůl a pepř. 2) Do mísy dáme nastrouhané surimi, jablko, zelí, papriku a mrkev. 3) Smícháme dohromady a chvíli…
Smes koreni: Podle vlastnich chuti smichame sul, cukr, cerstve mlety cerny pepr, citronovy pepr, mlety koriandr a suseny kopr. Koreni si muzeme namichat vic, protoze se…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Dejte na radu Francouzů! 6 dobrých důvodů, proč pít kvalitní červené víno