Smetanová česnečka s tymiánem a krutony
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle zpěníme cibulku a přidáme mouku. Za stálého míchání asi pět minut restujeme a pak postupně vléváme studený vývar. Přidáme nakrájené brambory a trochu soli. Po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na másle zpěníme cibulku a přidáme mouku. Za stálého míchání asi pět minut restujeme a pak postupně vléváme studený vývar. Přidáme nakrájené brambory a trochu soli. Po…
Do hrnce vložíme zelený hrášek. Pokud máte zmrazený, nevadí, já použila čerstvý.Hrášek zalijeme 500 ml vody.Přidáme 2 polévkové lžíce ovesných bezlepkových vloček na…
Chléb nakrájet na kostky, rozpálit tuk, přidat chleb a až bude opečený, zalít vývarem (já použila vepřový). Přidat jednu nadrobno nakrájenou bramboru. Vaříme 7 minut a…
Na másle osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme žampiony a smažíme za občasného promíchání do jejich povadnutí. Přidáme nasekaný česnek a muškátový květ,…
Na rozpuštěném másle, osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme nasekaný česnek, přidáme špetku muškátového květu, přidáme na menší kousky pokrájené brambory,…
Květák rozebraný na růžičky uvaříme v osolené vodě do poloměkka a pak vybereme z polévky. Přidáme velkou hrst čerstvých nebo mražených hub a chvíli povaříme (sušené…
Na kousku másla nebo na oleji osmažíme na nudličky pokrájený česnekový bok (nebo slaninu), ke které přidáme na nudličky pokrájenou kapustu a smažíme za občasného…
Všechnu zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.V hrnci rozehřejeme olej, vložíme všechnu zeleninu a několik minut restujeme.Pak zalijeme vývarem nebo vodou…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jedlík testuje bizarní kuchyně: Na Aljašce by bez sulcu z losího nosu nepřežili
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům
Jak "propašovat" ovesné vločky do jídelníčku dětí: Lívance naslano i na sladko nebo ovesné sušenky jsou jasná volba