Marinované portobello s polentovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenKlobouky očistěte, ingredience na marinádu smíchejte a nalijte do sáčku či krabičky. Vložte houby, promněte a dejte marinovat do lednice. Teoreticky by mohlo stačit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 632 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 1,75 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 82,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Klobouky očistěte, ingredience na marinádu smíchejte a nalijte do sáčku či krabičky. Vložte houby, promněte a dejte marinovat do lednice. Teoreticky by mohlo stačit…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny