Syrová rybízová šťáva
Recept ještě nebyl hodnocenČervené ríbezle prelisujeme a odmeriame množstvo šťavy. Na 1,5 l šťavy pridáme 2,1 l vody a kyselinu benzoovú a necháme cez noc stáť.Potom precedíme cez utierku. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Červené ríbezle prelisujeme a odmeriame množstvo šťavy. Na 1,5 l šťavy pridáme 2,1 l vody a kyselinu benzoovú a necháme cez noc stáť.Potom precedíme cez utierku. …
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Mrkvový salát jako od babičky: Tajemství vyvážené šťavnatosti i křupavosti tkví ve dvojitém strouhání, pak je základ nejlepší
Smažené jablečné kroužky v těstíčku: Snazší variace na jablka v županu voní skořicí a jednoduše se připravuje
Holka u plotny radí: Jak na leknínky z lineckého těsta? S pudinkovým krémem a mandlovými plátky chutnají skvěle