Guláš ze srnčí kýty
Recept ještě nebyl hodnocenPustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 341 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…
Jakmile jednou ochutnáte zvěřinu, hned si ji zamilujete. Máme pro vás podrobný recept, jak připravit srnčí kýtu s divokým kořením a smetanovo-zeleninovou omáčkou. S…
Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a…
Na oleji osmahneme cibuli dozlatova, zasypeme paprikou a hned přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a opepříme. Po chvilce přidáme lžíci koření Divočina, pár…
Ze srnčí kýty si upravíme plát, nebo více plátků, naklepeme je, osolíme, opepříme, potřeme rozpuštěným máslem, pokapeme citronovou šťávou, plát si stočíme, dáme do…
Maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme kořením divočina. Můžeme dát odležet, ale není to potřeba.V hrnci rozehřejeme na špalíčky nakrájenou slaninu a každý plátek masa…
Srnčí kýtu si vykostíme, nařežeme si roštěnky, trochu je naklepeme, nasolíme a mírně popepříme, pak je protáhneme hladkou moukou, oklepeme, aby mouky nebylo moc a na…
Kýtu vykostíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme v mikrotenovém sáčku, po okrajích nařízneme, aby se nám při opékání nekroutilo a pak ho potřeme lehce olejem a okořeníme.…
Na sádle zlehka opražíme anglickou slaninu a cibuli,přidáme na kousky nakrájené maso. Osolíme,opepříme,posypeme kořením na divočinu ,mírně podlijeme a dusíme do měkka…
Srnčí odblaníme, osolíme, opepříme, přelijeme ze všech stran olejem a necháme odležet 2 hodiny(u kýty to stačí).Mrkev, petržel a celer očistíme a nastrouháme. Na másle…
Srnčí kýtu vykostíme a následně maso osolíme, opepříme a prošpikujeme slaninou. Maso svážeme za pomoci režného provázku do válečku.Do pomalého hrnce (dále jen PH) dáme…
Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme. Do hrnca dáme maslo, narezanú cibuľu a položíme plátky mäsa. Pridáme klinčeky, podlejeme časťou vína a dusíme 40 minút.…
Špek nakrájíme na větší kousky tvaru „klínu“ a prošpikujeme jimi maso. Vložíme ho do hrnce a posypeme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninou a nahrubo nakrájenou…
Očištěné maso nakrájíme na medailonky, okořeníme všeckým kořením, osolíme, pokapeme olejem, dáme do misky, přikryjeme a necháme odpočinout v lednici nejlépe do druhého…
Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme. Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Položíme na ňu plátky mäsa, posypeme koriandrom, podlejeme marinádou a prikryté…
Srnčí si nejlépe den předem očistíme nakrájíme a naložíme se solí a česnekem. Na pánev si dáme sádlo a cibulku nakrájenou na jemno. Zlehka osmažíme přidáme maso,…
Přidáno před 59 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Pěstujeme i bez bez zahrady aneb Zelenina z truhlíků. Teplomilné lilky potřebují slunce a hodně živin
Středomořská dieta: Můžete pít víno, jíst těstoviny a stejně shodíte nežádoucí kila
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli