Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

Kopřivová polévka II.

Kopřivová polévka II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Mladé jarní kopřivy mají široké využití v kuchyni - hodí se jako příloha, do omáček i nádivek. Vyzkoušejte například tuto skvělou polévku, ve které kopřivy zjemníte…

cathleen

35 min

Jarní bylinkový závin

Jarní bylinkový závin

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jaro přináší nejen nám novou sílu. A zrovna byliny a rostliny nám ji mohou předat ve velkém. Směs nasbíraných čerstvých a svěžích listů naplníme do slaného závinu.…

janky3

40 min

1 46 47 48

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli