Mletý jelení steak se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenSteaky z jeleního masa malinko osolíme, opepříme, posypeme z obou stran kořením čili-šípek a obalíme v hladké mouce. Zeleninu nakrájíme na kostičky, posypeme kořením…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 461 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,90 g |
– nasycené | 1,63 g |
– nenasycené | 0,89 g |
–– mononenasycené | 0,79 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Steaky z jeleního masa malinko osolíme, opepříme, posypeme z obou stran kořením čili-šípek a obalíme v hladké mouce. Zeleninu nakrájíme na kostičky, posypeme kořením…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí