Sojové kostky na zelenině a fazolích
Recept ještě nebyl hodnocenSojové maso 10 minut povaříme ve vodě s masoxem.Cibulku si nakrájíme na drobno, dáme orestovat a přidáme zeleninu.Osolíme, opepříme, okořeníme kořením zlaté kuře,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sojové maso 10 minut povaříme ve vodě s masoxem.Cibulku si nakrájíme na drobno, dáme orestovat a přidáme zeleninu.Osolíme, opepříme, okořeníme kořením zlaté kuře,…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Žabka zvyšuje nároky na kvalitu nebaleného pečiva, následuje slovenský trend
10 nejlepších kuchařek pro rok 2022: Bez těchto skvostů se v kuchyni neobejdete!
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku