Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy dáme změklé máslo, smetanovou pomazánku a majonézu. Spojíme v chutně propojený základ pomazánky. Přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku. Na pánvičce si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy dáme změklé máslo, smetanovou pomazánku a majonézu. Spojíme v chutně propojený základ pomazánky. Přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku. Na pánvičce si…
Filety z uzeného amura zbavíme kůže a kostí. Vyuzené rybí maso rukou natrháme a v misce za pomoci vidličky lehce rozmačkáme, ale ne úplně, neboť chceme, aby rybí maso a…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak správně uvařit a ochutit rýži?
Potíže s hemoroidy: Jak upravit jídelníček, aby nepříjemný problém rychle zmizel?
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky