Guláš - nejlepší!
Recept ještě nebyl hodnocenVoňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která…
Fazole, kukuřice a chilli, to jsou charakteristické suroviny pro mexickou kuchyni. Pikantní červené fazole dušené v rajčatovo-paprikové omáčce jsou velmi oblíbené, proto…
Kuřecí paličky jsou vděčné a oblíbené jídlo. Zvlášť pokud jsou doplněny chutným výpekem z marinády, stanou se zcela jistě výborným a rychlým jídlem. Příprava není…
Máte doma hodně paprik a nevíte, co s nimi? Skočte k řezníkovi pro mleté maso a uvařte si obědovou klasiku v podobě plněných paprik. Jemná rajská omáčka získá od paprik…
Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více…
Výborný tip na na přípravu vepřového masa v zeleninou odlehčené lehce pálivé omáčce. S rýží nebo bramborem bude tento pokrm určitě skvěle chutnat. Rychlost přípravy…
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat jinak. Společné mívají maso, zelí a červenou řepu. Ten ruský je z masa hovězího a postup tohoto receptu je…
Pod slovem špagety se nám vybaví těstoviny s rajčatovou omáčkou, bohatě posypané sýrem? Ale špagety se dají připravit dalšími nápaditými způsoby. Podle receptu je…
Nikdo na světě nemiluje lasagne víc než slavný, komiksový, věčně hladový kocour Garfield. Ten pro talíř této italské klasiky udělá cokoliv. Potřebujete kvalitní suroviny…
Plátek hovězího masa nejprve opečeme s cibulí a poté dusíme v omáčce se zeleninou a rajčatovým protlakem. Omáčka chutná a voní skvěle díky směsi koření určené na…
Znojemská omáčka je velmi oblíbená klasika, tak není divu, že vynalézavé kuchařky sepsaly už pěknou hromádku variací. Zkuste rychlou a jednoduchou variantu na …
Máte málo času a večeře je na dohled? Těstoviny jsou ideální volba. Pokud špagety doplníte jednoduchou chutnou omáčkou, máte během půl hodiny bleskově připravené chutné…
Omáčka s vepřovým masem, ozvláštněná rajčatovým protlakem, částečně připomíná kuře na paprice. Díky pozvolnému dušení je maso krásně měkké a rozplyne se v ústech.…
Chodíte rádi do asijských bister? Potom jste jistě někdy ochutnali jejich polévky. Pokud si chcete připravit chutnou pekingskou polévku sami doma, máme pro vás skvělý…
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny…
Perkelt je pokrm původem z Maďarska, ale našel si své místo i v naší kuchyni. Kostky vepřového masa restované na základu z cibule, s pořádnou dávkou koření od papriky,…
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k…
Hovězí Stroganov je pokrm pocházející z kuchyně ruské šlechty, který se rozšířil po celém světě. Má mnoho verzí a není tak zcela jasné, která je ta pravá. Všichni totiž…
Jednoduchou rajčatovou omáčku připravíme z cibulové jíšky, kterou povaříme ve vývaru spolu s kořením. Na závěr přidáme rajčatový protlak. Omáčku můžeme zahustit…
Klasický recept na jednoduchou rajskou polévku z protlaku, která se báječně hodí třeba k večeři. Zasytí a přitom je lehká. Na rozdíl od jídel, která striktně vyžadují…
Stroganoff jsou nudličky z minutkového hovězího masa v rajčatovo-smetanovém sosu, který může být doplněný dalšími surovinami. Podle tohoto receptu se nám hovězí na…
Příprava poctivého guláše potřebuje dostatek času i péče. Z vepřového kolena si uvařte základní vývar, který poté budete potřebovat právě do guláše. Intenzivní vyvážená…
Vepřové kostky po srbsku jsou chutné jídlo, které připravíte velmi snadno. Doměkka podušené maso přelité voňavou a paprikami obohacenou omáčkou spolu s vhodně…
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě.…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25