Moravskochodský frgál
Recept ještě nebyl hodnocenVypracujete kynuté těsto (takovéto nebo podle vašeho zvyku, já ho dělám bez vážení, odhadem), vykynuté rozválíte nebo roztáhnete do kulatého tvaru na dva plechy s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vypracujete kynuté těsto (takovéto nebo podle vašeho zvyku, já ho dělám bez vážení, odhadem), vykynuté rozválíte nebo roztáhnete do kulatého tvaru na dva plechy s…
Všetky prísady na cesto dobre premiešame a rozotrieme na vymastený plech. Pečieme na 180°C. Necháme vychladnúť.Vychladnutý koláč tenko potrieme lekvárom.Maslo vyšľaháme…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
7 nejlepších dobrot z rajčat a jak je nejlépe připravit: Rajská marmeláda nebo omáčka vyžadují tyto postupy
Grilování levou zadní: Nažhavte uhlíky a chyťte sezónu šťavnatých steaků za pačesy!
Staročeské placky podlesníky: Valašská specialita pečená na zelných listech je skromné jídlo, které zasytí celou rodinu