Rozinkové hřebínky
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny zpracuji na vále. V mikrotenu dám odpočinout do lednice. Může být i do dalšího dne. Pak rozválím mezi mikroteny na plát asi 4 mm vysoký a vykrájím tvary. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Suroviny zpracuji na vále. V mikrotenu dám odpočinout do lednice. Může být i do dalšího dne. Pak rozválím mezi mikroteny na plát asi 4 mm vysoký a vykrájím tvary. Na…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Víte, proč se chlebu říká Boží dar? Nejběžnější potravina prý umí chránit i před uhranutím
Jednoduché tvarohové koblihy bez kynutí: jsou výborné a zvládnete je za pár minut