Pekáč plný překvapení
Recept ještě nebyl hodnocenOloupanou cuketu nakrájíme na plátky,posolíme a dáme ,,vypotit''. Uvaříme v osolené vodě,do které jsme přidali mléko,květák. Oloupané brambory nakrájíme na tenké…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oloupanou cuketu nakrájíme na plátky,posolíme a dáme ,,vypotit''. Uvaříme v osolené vodě,do které jsme přidali mléko,květák. Oloupané brambory nakrájíme na tenké…
Ze sýra a salámu uděláme ruličky dáme do vyššího pekáčku, nebo nejlíp do kastrůlku, zalijeme omáčkou, zapékáme. Podáváme s bramborami nebo hranolkami. Recept je rychlý…
Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto. Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový…
Všechny suroviny smícháme a dáme do sáčku, který dobře zavážeme a dáme vařit do horké vody.Vaříme cca 15 minut a nebo od oka.Po zchladnutí nakrájíme.
Vepřovou kýtu si pokrájíme na 4 silnější plátky. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a slabě z jedné strany potřeme hořčicí. Pokrájíme si předem nadrobno 1/2 pórku a…
Vejce metlou smícháme se solí, jogurtem a olejem, pak přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, promícháme, přidáme salám a sýry nakrájené na kostičky, petrželku a…
Na pánev dáme kousek másla a necháme rozpustit. V hrnku rozšleháme vajíčko, osolíme a opepříme, přilijeme mléko a opět lehce rozšleháme.Na rozpálenou pánev nalijeme…
Bramborový salát se skvěle hodí k řízkům nebo jako součást obložených talířů. Připravíme ho z červených brambor, vařené zeleniny, vajec a šunkového salámu. Vše spojíme…
Vajíčková pomazánka je evergreenem snad každé domácnosti. Nejčastěji je však připravována po Velikonocích. Do této pomazánky budete kromě natvrdo vařených vajíček…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Tajemství štíhlé postavy vévodkyně Kate: Hodně pije vodu, má ráda olivy a tenhle osvěžující melounový salát
Bramborové patenty neboli lokše: Staročeská dobrota chutná k huse se zelím, ale i nasladko!
Jak využít mrkev? Zkuste vláčnou zeleninovou bábovku nebo skvělé mrkvové knedlíčky