Ovocný dvojpatrový dortík
Recept ještě nebyl hodnocenpiškoty upečeme ve dvou dortových formách /jedna velká, druhá malá/ šlehačku vyšleháme s cukrem, přidáme zakysanou smetanu a nabobtnanou želatinu, osladíme a nalyjeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
piškoty upečeme ve dvou dortových formách /jedna velká, druhá malá/ šlehačku vyšleháme s cukrem, přidáme zakysanou smetanu a nabobtnanou želatinu, osladíme a nalyjeme…
Přidáno před 5 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 9. 6. 2024 14:55
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku
Retro vaření s Kristinou: Víno jako delikátní koření při vaření. Fantasticky ochutí omáčky, rizoto i guláš
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!