Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami
Recept ještě nebyl hodnocenV pánvi necháme rozehřát sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme jí zpěnit. Přidáme na plátky nakrájený česnek a nechme chvilku restovat. Maso nakrájíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V pánvi necháme rozehřát sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme jí zpěnit. Přidáme na plátky nakrájený česnek a nechme chvilku restovat. Maso nakrájíme na…
Stehna omyjema a osušíme. Nastrouháme zázvor na jemno, smícháme s chilli a kari pastou a trochou oleje vše namažeme na stehna. V pekáčku oestujeme špek ma malé kostičky…
Hrách propláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme 2 litry vody a vaříme přibližně hodinu do měkka. Mezitím si rozpálíme troubu a připravíme krůtí stehno, které vložíme do…
Zapneme troubu na 170-180°C asi 90 minut před plánovaným podáváním. Z vykostěného stehna vytvoříme naříznutím plát, osolíme a okořeníme. Na připravený plát masa…
Očistěné a vykostěné krůtí stehno posolíme a opepříme zvenku i zevnitř. Necháme chvíli odležet.Mezitím si zhotovíme nádivku z kaštanů. Jedlé kaštany uvaříme doměkka,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 13:27
Dezert sladký jako med: Pachlava je plná oříšků a nápadně se podobá turecké baklavě. Tuto jednoduchou verzi zvládne každý
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Osvědčené způsoby, jak poznat zralý meloun: Důležitou roli hrají nejen vůně nebo stopka, ale také „vrzavý“ zvuk při stlačení