Játrový sýr smažený v trojobalu
Recept ještě nebyl hodnocenAsi 1,5 cm silná kolečka játrového sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Obalené znovu namočíme do misky s vejcem a ještě jednou ve strouhance. Obalovka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 908 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 17,00 g |
– nasycené | 6,20 g |
– nenasycené | 10,20 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Asi 1,5 cm silná kolečka játrového sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Obalené znovu namočíme do misky s vejcem a ještě jednou ve strouhance. Obalovka…
Játrový sýr obalíme klasicky v trojobalu: mouka, vejce, strouhanka. Smažíme na oleji.Podáváme se štouchanými bramborami. Uvaříme očištěné brambory ve slané vodě, po…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Přidáno 10. 6. 2024 17:21
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Luxus levně: Uvařte polévku bisque inspirovanou Honzou Vorlem z MasterChef Česko
Oživte Vánoce vůní mandlí z marcipánu. Vyrobíte jej snadno doma a ještě ušetříte