Pomazánka z bílých klobás
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Klobásy vytlačíme ze střívka a opečeme na cibulce. Přidáme papriku a po chvíli kečup a hořčici. Lehce podlijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Klobásy vytlačíme ze střívka a opečeme na cibulce. Přidáme papriku a po chvíli kečup a hořčici. Lehce podlijeme…
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme sůl, pepř, kari, papriku, olej, a necháme 2 hod uležet.Vložíme na pánev a orestujeme. Přidáme cibuli nakrájenou na větší kostičky,…
Předem připravíme kelímek hořčice, do které vmícháme lžičku oleje, trochu cukru, soli a špetku pepře. Musí vzniknout trochu pikantní, ale lahodná kombinace.Plátky…
Kukuřici a hrášek z plechovky scedíme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou cibuli, nakládanou papriku, okurky, hermelín, nakládané kukuřičky a rajčátka.Do jiné misky…
Kotlety nakrájíme, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.V misce smícháme tatarku, hořčici a kečup, potřeme kotlety z obou stran a necháme chvíli odpočinout.Mezitím…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
5 neoblíbenějších chilli omáček, po kterých vám bude hořet pusa, ale jídlu dodají říz!
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit
Legendární německý nápoj Spezi se míchá z coly a oranžády. Takhle to zvládnete doma