Filo trojhránky plněné krémem
Recept ještě nebyl hodnocenNa sirup smícháme cukr, vodu a růžovou esencí, přivedeme k varu, zakápneme citrónovou šťávou a svaříme na sirup, cca 15 minut. Necháme vychladnout.Kukuřičný škrob…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sirup smícháme cukr, vodu a růžovou esencí, přivedeme k varu, zakápneme citrónovou šťávou a svaříme na sirup, cca 15 minut. Necháme vychladnout.Kukuřičný škrob…
1) Tuňáka nechte vykapat a poté jej lehce pomačkejte vidličkou. V misce jej smíchejte s pár kapkami olivového oleje a citronu, vmíchejte nasekané lístky oregana. 2)…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Plát filo těsta rozřízneme na 4 čtverce. Do mističky (v průměru cca 10 cm) vložíme plát těsta a přes něj přeložíme druhý, aby cípy horního…
Z těsta vyválíme teňoučkou placku, osolíme a z obou stran opékáme na el. grilu a to bez přidání oleje. Ke konci potřeme česnekem a necháme ještě chvilku opékat. Placky…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Tak trochu lepší kafe: Víte, co je výběrová káva a proč ji chtít?
Slané pečení podle cukráře Josefa Maršálka: Pizza langoš zavoní romadurem i bazalkou a uchvátí vláčným těstem
Sasko na talíři: Ochutnali jste někdy lipské skřivánky nebo drážďanský tvarohový koláč? Máme recept!