Kantonské nudle upravené
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvařené podle návodu na sáčku propláchneme studenou vodou a promastíme olejem. Do pánve dáme olej, opečeme cibuli a přidáme kuřecí maso na nudličky, které…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny uvařené podle návodu na sáčku propláchneme studenou vodou a promastíme olejem. Do pánve dáme olej, opečeme cibuli a přidáme kuřecí maso na nudličky, které…
Večer předem jsem dala namočit čočku.Do samotného jídla přijde asi 2 dl vína, zbytek si postupně nalévá kuchařka =). Tudíž na začátek jsem si nalila vína a napila se.S…
Květák rozebereme na růžičky a dáme vařit doměkka v osolené vodě, poté scedíme a necháme okapat.Na kousku másla nebo oleji osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli,…
Předehřejte troubu na 200°C.Ohřejte velký hrnec osolené vody do varu a přidejte těstoviny. Vařte, dokud nejsou takzvaně al dente nebo vařte 10-13 minut.Mezitím v…
Uvaříme těstoviny dle návodu. Než se uvaří, nakrájíme uvařené nebo upečené maso (množství neudávám, protože tento salát dělám, když mi zbude maso od oběda.Na pánvičce…
Uvaríme cestoviny na skus, tak, aby boli hotové pri dokončení mäsa.Mäso dáme do misky a pridáme 2 lyžice oleja, 1 lyžičku kurkumy, korenie a soľ. Premiešame a necháme 2…
Cestoviny uvaríme a scedíme.Maslo rozpustíme, orestujeme na ňom dobleda múku, zalejeme smotanou, osolíme, okoreníme a povaríme, kým omáčka nezahustne (Omáčka nemá byť…
Uvaříme těstoviny. Slijeme je do cedníku, propláchneme a necháme vystydnout.Do pánve vlijeme trochu oleje a nakrájenou cibuli a česnek na něm opečeme dozlatova.Přisypeme…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Scedíme a necháme odkvapkať.Na oleji orestujeme nadrobno nasekaný cesnak. Pridáme nadrobno narezané paradajky a olej z nich a dusíme 5…
Předem vše očistíme, nakrájíme a nasekáme co je třeba. Když použijeme 3 minutové těstoviny nebo čerstvé domácí máme vařeno celkem do 8 minut.Těstoviny uvaříme dle návodu…
V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme jemně krájenou cibuli, pokrájené houby a na kolečka nakrájenou klobásu. Podusíme na mírném ohni doměkka.Přisypeme mletou papriku,…
Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody podle návodu.Asi tři až čtyři minuty ke konci vaření je promícháme a přidáme na ně povařit i na růžičky rozebranou brokolici.…
Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel, každý zvolí podle své chuti) očistíme a nakrájíme na kostičky nebo proužky. Fazole slijeme, propláchneme a necháme okapat na…
Rajčátka překrojíme na půlky nebo čtvrtky. Česnek rozdrtíme hranou nože, nasekáme a přidáme k rajčatům.Osolíme, opepříme čerstvě namletým pepřem a přidáme bazalku,…
Těstoviny uvařte ve velkém hrnci slané vroucí vody. Poté je nechte důkladně odkapat.Pak je dejte do velké salátové mísy a lehce promíchejte s polovinou oleje.Dejte…
Kuře vložíme do pekáčku, osolíme, posypeme slaninou pokrájenou na jemné kostičky, poklademe plátky másla (cca 50 g dáme stranou) a v předehřáté troubě upečeme doměkka…
Minestrone je tradiční hustá italská zeleninová polévka. Název Minestrone pochází z italského slova minestra - polévka. Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně…
Všechny kousky z králíka zalijeme studenou vodou. Přidáme koření, cibuli, česnek, libeček a vaříme do měkka, cca 50-60 minut.Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu,…
Tarhoňu uvařte v osolené vodě doměkka. Sceďte a nechte okapat.Dýni nakrájejte na kostky, promíchejte asi tak se lžící oleje, větší špetkou soli a čerstvě mletým pepřem…
Mrkvu nastúhame, vajíčka nakrájame na plátky.Zmiešame sóju, cestoviny, nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľu a pažitku.Jogurt zmiešame s olejom a soľou a pridáme k…
Zapečené těstoviny můžeme připravit na mnoho různých způsobů tak, abychom potěšili zejména naše chutě a hladový žaludek. Tento recept spojuje široké nudle se směsí…
Tarhoňa je druh těstoviny používané ve slovenské a maďarské kuchyni. Můžeme jí uvařit jako přílohu, nebo z ní připravit samotný oběd. Doba vaření nezabere mnoho času a…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
Vlasta Burian si domů „ukradl“ slavného kuchaře: Ten králi komiků vařil třeba kuře s jablky, volským okem a mandlemi