Krémy do dortů
Recept ještě nebyl hodnocenZákladem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Nejdříve namočíme pečící papír a zmačkáme (vyždímáme od vody), jak jen to jde. Poté papírem vyplníme srnčí hřbet.Vejce ušleháme s cukrem, postupně i s olejem. Mouku…
Pokušení ve formě ořechovo-tvarohových řezů se bude těžko odolávat. Lepší bude takovému mlsání vyjít vstříc a řezy připravit. Třeba k dnešní odpolední kávě. Jemný…
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým…
Těsto: Oddělíme žloutek od bílku. Žloutek vyšleháme s polovinou cukru do pěny a přidáme mléko a olej a šleháme. Potom prosejeme mouku a přidáme spolu s kypřícím práškem…
Těsto z uvedených surovin promícháme a dáme si jednu polovinu kakaového těsta stranou. Na vymazaný pekáček si nalijeme první polovinu kakového těsta a na něj naneseme…
Pudingy,kokos, cukr, vejce, olej a dalsi suroviny vsypeme do mísy a dobre promichame. Formu na babovku vymázeme tukem a vysypeme kokosem misto mouky, kokos nam…
Celá vejce ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme olej, mouku se sodou, sypkou kávu a vše vyšleháme. Těsto nalijeme do dortové formy, jejíž dno pokryjeme pečícím papírem.…
Z prvních ingredincí vypracujeme na vále, nebo silikonu těsto. Oddělíme menší třetinu na dozdobení vršku. Těsto rozprostřeme do olejem vymazané klasické dortové formy…
Nejprve uvaříme rozpustnou kávu, osladíme a necháme vychladnout. Vejce a olej šleháme asi 3 minuty, přidáme cukr, vanilkový cukr, mléko a rumovou tresť. Nakonec přidáme…
V míse smícháme mouku se sodou a cukrem, přidáme olej, vejce a promícháme. Nakonec těsto zředíme podmáslím nebo jiným kysaným mlékem, promícháme a nalijeme na plech s…
Nejdříve ve vodní lázni ušleháme vejce, cukr a kakao do hustého lesklého krému a dáme vychladit. Máslo dáme změknout. Plech po bocích potřeme tukem a přilepíme pečící…
Postup je jednoduchy: ohrejeme mleko, aby bylo vlazny, dame spetku cukru a drozdi, nechame vzejit kvasek. Do misy si zatim dame mouku, cukr a vejce a prichute a…
Nejprve vyšleháme vejce s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva a ostatní suroviny (čokoládu do těsta nastrouháme).Těstem plníme košíčky na muffiny (dávka…
Rádi mlsáte plněné košíčky? Zkuste letos připravit na vánoce nebo rodinnou oslavu i tyto nepečené, vonící po rumu. Plnit je můžete buď podle našeho receptu, nebo…
Postup na korpusy: Žloutky vyšlehat s polovinou cukru do bělavé pěny.Pomalu přidáváme horkou vodu,potom olej,mouku smísenou s práškem a příchutí. Bílky,špetku soli a…
1/ Žloutky ušleháme s cukrem a mákem. Přidáme 1 ČL jedlé sody a nakonec zlehka přidáme ušlehaný sníh z bílků. Těsto nalijeme do tukem vymazané a vysypané formy. Upečeme…
Nejdříve si předehřejeme troubu. 1/ Na těsto si vyšleháme elektrickým šlehačem na nejvyšším stupni nejdříve žloutky a cukr do husté pěny, šleháme několik minut. Pak…
Ovoce dobře omyjeme, neloupeme, nakrájíme na větší kostky (asi 2x2 cm). Vložíme do pekáče, přidáme koření, cukr, tresť a podlijeme. Pečeme odkryté v troubě při 170°C,…
Žloutky vyšleháme s cukrem a olejem do pěny. Přilijeme vodu, rumovou tresť a postupně vmícháme mouku s prášky do pečiva a do perníku. Do těsta opatrně vmícháme tuhý sníh…
Všechny uvedené suroviny na koláčové těsto zamícháme a nalijeme na vymazaný plech nebo větší pekáček. Přidáme pokrájené čerstvé jahody a oloupanou a pokrájenou rebarboru…
Vejce s cukrem vyslehame, pridame ostatni suroviny na testo a vymichame testo, ktere nalijeme na vymazany a vysypany plech (30 x 40 cm) a pri 180 stupnich peceme cca 40…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti