Obložený sendvič - italská muffuletta
Recept ještě nebyl hodnocenNajprv si urobime kvas. Zmiesame teplu vodu s lyzickou suseneho drozdia a nakyprenou mukou. Vznikne nam riedke cesto. Nechame ho nakysnut na teplom mieste tak, aby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 711 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Najprv si urobime kvas. Zmiesame teplu vodu s lyzickou suseneho drozdia a nakyprenou mukou. Vznikne nam riedke cesto. Nechame ho nakysnut na teplom mieste tak, aby…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Kyselé zlato z Alsaska: Jaký je rozdíl mezi sauerkrautem a choucroutem?