Sekaná plněná zelím, pečená v bránici
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve nakrájíme cibuli nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme překrájené zelí a je-li moc kyselé, tak i propláchnuté. Chvíli podusíme a podle chuti dosladíme a dochutíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 56,00 g |
–– mononenasycené | 24,00 g |
–– polynenasycené | 32,00 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve nakrájíme cibuli nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme překrájené zelí a je-li moc kyselé, tak i propláchnuté. Chvíli podusíme a podle chuti dosladíme a dochutíme…
Kapustové listy dáme do hrnce s vařící vodou, 4 minuty povaříme, přendáme do mísy se studenou vodou (zachová se hezká barva listů) a dáme na cezák odkapat. V deci a půl…
Nejdříve si spaříme zelné listy, můžeme i chvilku povařit a necháme je trochu zchladnout. Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Tyto…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Jídelníček stavitelů egyptských pyramid: Místo mzdy dostávali denně 5 korbelů piva, chleba a cibuli
Pizza z automatu dobývá Česko. Italskou klasiku dokáže stroj připravit skoro stejně dobře jako některé restaurace
Vyzkoušeli jsme osm nejlepších způsobů, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou a nespálí