Pochutina - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Chipsy jsou pochutiny z tenkých plátků brambor, které se smaží a ochucují různým kořením nebo příchutěmi. Jsou známé i pod názvy brambůrky a bramborové lupínky. Ač mnoha lidem, hlavně mladým, chutnají, kvůli velkému množství tuku z hlediska výživy nepatří ke zdravým potravinám. Díky svému složení způsobují obezitu.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11