uvařil 13. 6. 2019 12:59
Podzim je tradičně spjatý s venkovskými zabijačkami. Někdy ale jen tak dostaneme chuť na některou dobrotu i mimo sezonu, a tak stačí koupit kvalitní suroviny, vytáhnout z poličky t
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 6. 2019 12:59
Podzim je tradičně spjatý s venkovskými zabijačkami. Někdy ale jen tak dostaneme chuť na některou dobrotu i mimo sezonu, a tak stačí koupit kvalitní suroviny, vytáhnout z poličky t
dršťky, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření, mouka hladká, majoránka, voda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Luštěniny jako základ sladkého moučníku: Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové kuličky chutnají skvěle
Šéfkuchař hotelu Pupp: Na tento legendární vajíčkový salát do našeho hotelu chodí i Jiří Bartoška
Pečeme s Ivou: Úžasně voňavý chlebík z banánového těsta je pečený ve formě a každý jeho krajíček je zdobený skořicovou kresbou