uvařil 12. 9. 2017 18:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 9. 2017 18:24
houba hřib, sádlo, cibule, česnek, sůl, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, mouka žitná hladká, kosti vepřové, masox
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Co se starým pečivem? Udělejte falešný parmazán, kávu nebo chlebovou polévku
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování