uvařil 2. 10. 2021 18:48
Koláč z trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 10. 2021 18:48
Koláč z trouby
mouka hladká, cukr moučkový, sůl, tuk hera, voda, jablko, cukr krupice, cukr vanilkový, skořice mletá
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte