uvařila 27. 1. 2024 17:16
korpus potřený višňovým džemem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2024 17:16
korpus potřený višňovým džemem
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hrubá, kakao, marmeláda, máslo, mouka hladká, mléko, máslo, cukr, kakao, vejce, šlehačka, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Matjesy, uzenáče, pečenáče, zavináče... Různé delikatesy z jedné ryby! Víte, jak na ně?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp