uvařila 20. 11. 2011 17:32
Po upečení...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2011 17:32
Po upečení...
uvařila 20. 11. 2011 17:31
uvařila 20. 11. 2011 17:31
S těstem se velmi dobře pracuje.
uvařila 20. 11. 2011 17:31
Před pečením...
uvařila 20. 1. 2011 12:34
uvařila 26. 12. 2010 14:08
... a opatrně polijeme želatinou
uvařila 26. 12. 2010 14:07
... navrch nakrájíme kiwi...
uvařila 26. 12. 2010 14:06
uvařila 26. 12. 2010 14:06
Nádobu vyložíme piškoty...
uvařila 26. 12. 2010 14:06
... na to navrstvíme šlehačkovou směs...
uvařila 19. 7. 2010 22:41
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 17:34
uvařila 18. 7. 2010 17:33
uvařila 18. 7. 2010 17:33
Hrnečku, vař! :-D
uvařila 18. 7. 2010 17:32
uvařila 18. 7. 2010 17:32
Vykynutý kvásek
uvařila 18. 7. 2010 17:31
Do mouky uděláme důlek...
uvařila 18. 7. 2010 17:31
... do důlku dáme přísady na kvásek...
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Příběh žvýkaček s klukem v sombreru: Směs na jejich výrobu se dovážela až z Nizozemska
Sladká pasta pralinée se připravuje jen ze 2 ingrediencí, které obvykle máme doma. Podle snadného návodu to zvládne každý
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá