Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Bramborový knedlík z vařených brambor paní hajné ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Josef Lerch 40 min
Vaječná omeleta s topinkou dle hajného ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Josef Lerch 15 min
Housko – bramborové knedlíky paní hajné ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Josef Lerch 40 min
Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Josef Lerch 120 min