„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Hodnocení 111× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to 3. 11. 2021
Hodnocení 36× Jak vyčistit rychlovarnou konvici: Ideálním pomocníkem je citron i jedlá soda 3. 11. 2021
Hodnocení 270× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit 3. 11. 2021
Video Hodnocení 50× Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii 3. 11. 2021
Hodnocení 189× Jak vyrobit panko strouhanku. Stačí dva dny starý bílý chléb a struhadlo 3. 11. 2021
Hodnocení 30× Jak skladovat a zpracovat třešně. Jsou z nich skvělé mošty, džemy i destiláty 3. 11. 2021
Video Hodnocení 80× Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob 3. 11. 2021
Hodnocení 24× Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců 3. 11. 2021
Hodnocení 8× Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat 3. 11. 2021
Hodnocení 56× Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché 3. 11. 2021