Maminko, vyprávěj o vaření
26. 11. 2014 Vaření
Taky milujete, když maminka nebo babička vypráví o svém kuchařském umění? Možná by stálo za to, aby to vše sepsaly a vytvořili tak jedinečnou knihu – originální rodinnou kuchařku, která se stane cenným pokladem pro další generace.
Taky milujete, když maminka nebo babička vypráví o svém kuchařském umění? Možná by stálo za to, aby to vše sepsaly a vytvořili tak jedinečnou knihu – originální rodinnou kuchařku, která se stane cenným pokladem pro další generace.
Oživte domácí knihovnu novým přírůstkem, knihou „Maminko, vyprávěj o vaření.“
Kniha, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy, zaznamenat nejlepší recepty, vyprávět o jejich historii a o zážitcích s nimi spojenými. Se svými nejbližšími se může podělit o tajemství přípravy svých polévek, hlavních jídel, moučníků a dalších dobrot. Kniha nabízí také prostor pro vložení fotografií ať už výsledných pokrmů nebo událostí, pro které byly připravovány.
Kuchařské rady získané v dětství od rodičů nebo prarodičů v lidech zůstávají po celý život.
A jak řekl Honoré De Balzac: „Květiny a knihy jsou pro mnoho lidí právě tak nezbytné jako denní chléb.“ Obdarujte ke svátku, k narozeninám na Vánoce nebo jen z radosti své blízké touto knihou, která se může stát rodinným pokladem.
K zakoupení na www.babickarstvi.cz anebo u dobrých knihkupců za 490,00 Kč.
Doporučujeme: Nevíte si rady s dárkem pro babičku nebo dědečka? Autorka knihy Maminko, vyprávěj o vaření, Monika Kopřivová, v loňském roce připravila bestsellery „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, vyprávěj,“ které pomáhají zachytit život vaší babičky/dědečka od dětství po současnost.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nejoblíbenější dobroty s čerstvými a kompotovanými mandarinkami: Hodí se i na jednohubky
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Mangold na zahradě: Tato listová zelenina krásně ozdobí záhony a v kuchyni nahradí špenát
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Komentáře