Vařte jako profesionálové!
9. 12. 2015 Vaření
Už jste měli někdy z vaření opravdové potěšení a radost? Tak s touto speciální řadou nádobí Granit Line budete mít oboje!
Granit Line – Hrnce na všechny typy vaření, smažení, pečení a zapékání
Představujeme Vám nádobí, jehož konstrukce je tvořena z tlakově litého hliníku, který má perfektní tepelně vodivé vlastnosti, ale třetinovou hmotnost než litinové nádobí. Což ocení zejména kuchařky, které tak nemusí manipulovat s těžkými kusy. Kvalitu a pohodu vaření Vám zaručí speciální třívrstvý mramorový povrch Granit Line, který je velmi odolný proti poškrábání a připékání pokrmů. Díky tomuto vysoce kvalitnímu povrchu se pro Vás stane vaření opravdovým zážitkem. Bez obav se můžete pustit do bílých omáček, marmelád a přesnídávek aniž by se Vám přichytávaly na dno a stěny hrnce. Smažit a zapékat můžete bez obav také, protože tyto skvělé hrnce mají uši opatřené silikonovými chňapkami, které odolávají teplotám až do 240 stupňů.
Stejně tak jsou konstruovány i pokličky. Uši hrnců jsou navíc součástí nádoby, protože je vyrobena z jednoho kusu a tudíž se Vám nikdy nemohou uvolnit. Speciální nepřilnavý povrch Granit line uvnitř hrnců se i velmi snadno čistí. Stačí trocha Jaru, houbička a teplá voda a i po sebevíce náročném vaření gulášů, omáček apod. máte hrnec umytý za pár minut bez sebevětší námahy. Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků. Mají také speciálně zabroušené indukční Turbo dno, které umožňuje v co nejkratší době dosáhnout požadované teploty vaření. Což Vám ušetří spoustu času a energie.
V hrncích řady Granit Line lze:
Vařit
Smažit
Péct
Zapékat
Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků:
Elektrické plotýnkové
Plynové
Indukční
Sklokeramické
Vybrat si můžete z těchto velikostí:
4,1 litrů
5 litrů
6,8 litrů
7,5 litrů
13 litrů
NEJLEVNĚJI NAKOUPÍTE ZDE - http://www.electro.cz/hrnce-blaumann
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Vejce na obláčku: Lehoučkou snídani z jedné ingredience zvládne i začátečník
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Komentáře